Monogamy egy erotikus páros játék,

hogy ne legyen olyan „Monotony” a szex!

monogamy_szex3

Végre Magyar nyelven is elérhető ez a méltán nagy világhírnévre szert tett erotikus társasjáték!

A Monogamy egy szenvedélyes játék akár a kedveseddel játsszátok, akár a szeretőddel pajzánkodtok. Hidd el ez egy kifinomult felnőtt, erotikus játék, amivel minden lagymatag szexuális kapcsolat új erőre kap, nem beszélve arról, hogy közben a szexuális ismereteitek és képességeitek is egyre magasabb szintre emeljétek!

Alapvetően ez egy kétszemélyes, felnőtt játék lenne, de ha ti már bátrabbak vagytok, és úgy érzitek, hogy „mindent” tudtok a szexről, akkor bizony javaslom a csoportos játékot, ami még izgalmasabbá varázsolja a játékot. Fedezzétek fel a szexualitást egy új oldalról, fokozzátok az izgalmat, váljatok részeseivé új élményeknek.

Nos, akkor nincs is más dolgotok, mint megvásárolni a Monogamy játékot, előkészíteni egy kellemes környezetet (lágy zene, masszázsolaj, síkosító, vibrátor, kötözős játék, stb.), hogy kellő izgalommal vágjatok bele egy egész éjszakás, szenvedélyes szex kalandba.

A Monogamy egész végig a buja erotikáról és az élvezetek fokozásáról szól, rengeteg lehetőséggel, hiszen a játékos kártyákon több mint 400 különböző, átélésre váró élmény vár rátok.

monogamy_szex4

Előre szólok, hogy ez nem egy, egy éjszakás játék, ezt nem fogjátok néhány óra alatt „lezavarni”, de hiszen ez benne a lényeg, a folyamatos, fokozatos fejlődés a megújulás.

Remélem sikerült felcsigáznom a kíváncsiságod és készen állsz egy új kalandra!

Monogamy szextársas KLIKK IDE A MEGRENDELÉSHEZ

A Monogamy páros [szex] játékot megvásárolhatod személyesen az Intim Kuckóban vagy kényelmesen a SzexBox web áruházunkból

sexbox_header_600