Intim Síkosító

Úgy látom, hogy nem árt kiveséznünk ezt az igen fontos és jelentős szex kelléket is, illetve nem ártana tisztán látni, hogy mi is a síkosító, mire és mikor használjunk, valamint mit ne használjunk!

Alapvetően síkosítót akkor használunk az aktus alatt, amikor a „Kedvesünk” nem kellőképpen nedves odalent. De miért nincs nedvesség? Ennek bizony több oka is lehet, nézzünk meg ebből néhányat. A legegyszerűbb dolog, ami miatt egy Nő nem nedvesedik, talán az, hogy nincs kedve a szexhez, nem kívánja (bár most nem ez fő oka, de azért ne hagyjuk figyelmen kívül ezt az eshetőséget sem).

Szóval, mindkettőtökben ott ég a vágy és izgalom csak épp a Női test nem válaszol kellőképpen erre a szenvedélyre, akkor mi okozhatja mégis ezt a „sivatagi” effektust? A vizsgálódásunk most egyoldalú lesz, hiszen a választ a Hölgyeknél kell keresnünk.

A leggyakoribb okozója a hüvelyszárazságnak a különböző gyógyszerek szedése, használata (antibiotikumok, fogamzásgátló tabletták, vérnyomás-vércukorcsökkentők, antidepresszánsok, stb.) A túlzott tisztálkodással és fertőtlenítéssel is könnyedén felboríthatjuk a hüvely normális pH értékét, ami szintén szárazságot idézhet elő.

 A hüvelyben változó mennyiségben és minőségben termelődik nedvesítő anyag, ez függ attól, hogy milyen életkorban van, ciklusának melyik részén tart, illetve attól is, hogy milyen ingerek érik.

A hüvelyszárazság függ attól is, hogy milyen életkorban van a Hölgy; hiszen a serdülőkorban lévő lányoknál, illetve a változó kort elérő Hölgyeknél ez bizony normális is lehet. Gondolom, még sok más eshetőséget fel tudnánk sorolni a hüvelyszárazságra, de szerintem itt fejezzük most be és térjünk át a megoldásra, azaz a síkosítókra.

Ha megnézed a szex shopok polcait szinte már zavarba ejtő a sok féle/ fajta síkosító választék és úgy érzed magad, mint eltévedt kislány az erdőben, aki nem találja a kiutat. De ne ess kétségbe, azért vagyunk itt most, hogy ellássunk téged sok hasznos infóval és tanáccsal. nos, akkor csöppenjünk a közepébe.

A síkosítókat legegyszerűbben az anyaguk szerint csoportosíthatjuk, a két fő csoport; a vízbázisú és a szilikon alapú síkosítók.

Vízbázisú, víz alapú síkosítók

aqua_sikosito_blog6

A világ bármelyik szexhopját is látogatod meg, a legnagyobb választékban a vízbázisú síkosítókat találod a polcokon. Ez azért is van így mert ez szinte mindenre alkalmas, legyen az hüvely, anál szex vagy orális kényeztetés. A felhasznált anyagok és gyártási folyamatok szerint megkülönböztetjük a Bio, Natúr síkosítókat, amelyeket a különösen érzékeny bőrű vagy a könnyen felfertőződő Hölgyeknek fejlesztették ki. Ezek többnyire illat és íz mentesek, valamint „nagy tisztaságú” gyártási eljárás mellett készülnek.

Az orális, nyelves kényeztetéshez kifejezetten ajánlom a gyümölcs ízeket, de ha egy finom kapucsinó ízt szeretnél érezni az sem akadály ma már. Alapvetően a vízbázisú síkosítók nyalhatóak akár ízes, akár natúr típust használtok, illetve ezek könnyedén lemoshatóak és nem hagynak foltot, árulkodó nyomot a ruhán, ágyneműn. A vízbázisú síkosítók másik nagy előnye, hogy bátran használhatod ezeket a szex játékszerekhez is, hiszen nem oldják a különböző anyagokat, illetve óvszer használata mellett is biztonsággal alkalmazhatóak.

aqua_izes_blog6

A vízbázisú síkosítók másik nagy családja speciálisan a „hátsó ajtó” kenéséhez készül, azaz anál síkosítók. Az anál szexhez azért készül másfajta síkosító, mert ez a testrész másként működik, mint a hüvely. Az „anál barlang” bizony még szárazabb és így jobban „zabálja” a síkosítót, ezért az anál síkosítókat úgy tervezték, hogy hosszabb ideig megőrizzék a síkosságot, fokozva ezzel az análszex élményét és élvezetét. Ne ijedj meg, ha véletlenül, vagy a nagy sietségben egy anál síkosítót emeltél le a polcról, hiszen bátran használhatod ezt is a hüvely síkosítására, csak ebből kevesebb is elég, a fentiekben leírtak miatt.

anal_sikosito_blog6

Azt hiszem, hogy a vízbázisú síkosítókat most már sikerült megismerned, így következzen néhány ajánlat ezek közül. Mivel minden Hölgynek más-más a hüvely pH értéke, így nem biztos, hogy neked is az lesz jó, mint ami a barátnődnek. Javaslom, hogy az első alkalommal, amikor síkosítót vásárolsz, válassz néhány kisebb űrtartalmút és tesztelgesd, hogy neked melyik válik be. Sok szex shopban adnak (na, jó, árulnak) is ilyen kis teszteket, kérdezz rá bátran, hogy van-e valamilyen.

FIGYELMEZTETÉS! Sajnos az utóbbi években megjelentek az úgynevezett „divat” síkosítók, amiket a nagy óvszermárkák dobtak piacra, több-kevesebb sikerrel. Ezeket a „síkosítókat” a nagy márkanevek mögé bújtatva próbálják jó színben feltüntetni (és jó áron eladni), de a legtöbb esetben bizony csak egy ragacsos, tapadós folyadékot kapunk. Viszont ha ezek közül vásároltad meg az első síkosítódat, akkor talán némileg elbizonytalanodtál, hogy ez neked nem jó, nem használ.

durex_blog66

Szeretnélek megnyugtatni, hogy ez nem így van, csak az első „benyomásod” lehetet egy kicsit kellemetlen. A legismertebb, európai gyártó a JOYDIVISION, amely közel 20 éve járul hozzá, hogy a szex igazán élmény legyen számunkra.

Vízbázisú termékei: AquaGlide (natúr, ízesített), Bioglide (natúr, ízesített), freshFruits ízesítet síkosítók, man’sBest, easyAnal anál síkosítók

Az Orion neve is jól ismert az erotikus piacon, hiszen több mint 30 éve jelen ezen. Síkosító márkái: Flutschi Original, Flutschi Professional, Flutschi anal, Flutschi Toy-Gel, Flutschi extra,

A Megasol név is ismerős lehet számodra, hiszen ez a cég is 18 éve kísérti a hálószobák rejtett titkait. Síkosító márkái: Megasol Eros, Megasol Bodyglide, Megasol Eroticx

A pjur® prémium termékei a luxus életstílus kedvelőit kényeztetik kellő gondossággal. A pjur® Group szintén 20 éve varázsol élményeket az erotikába és termékei közel 50 országban kaphatóak. A pjur® prémium termékei:

Nos, megemlítettem a legnagyobb gyártók, legismertebb vízbázisú síkosítót. Természetesen a felsorolás nem teljes, hiszen nagyon sok féle, fajta, jó minőségű síkosító létezik még az erotikus piacon, de a legjelentősebb európai márkákat megtalálod üzleteinkben.

Szilikon alapú síkosítók

szilikon_blog6

A szilikon alapú síkosítók használatát az utóbbi években kedvelték meg a hazai vásárlók. Az első időkben még fenntartással fogadták ezeket, hiszen a szilikon megnevezés inkább az ipari felhasználásban volt ismertebb név. A szexuális felhasználása jóval korlátozottabb, mint a vízbázisú síkosítóké, hiszen itt teljesen más anyagról beszélünk. A szilikon önmagában selymes tapintású és hosszantartó síkosságot kínál. A felhasználása azonban korlátozott, elsősorban a normál (óvszer nélküli) hüvely és análszexre alkalmazható, valamint masszázshoz is kiváló. A szilikon nem egy óvszerbarát anyag, ezért nem ajánlott egy időben használni ezeket, illetve a szex játékok ellensége is, hiszen a szilikon nagyon jól oldja az erotikus termékeket, ezáltal tönkre is teszi azok anyagát. Viszont nagyon jól síkosít, és hosszan megtartja a síkosságot a nedves, vizes helyeken legyen az egy tusoló, fürdőkád vagy egy pezsgő jakuzzi, illetve a gőzfürdő sejtelmes mélye. Hasonlóan, mint a vízbázisú síkosítóknál, itt felvonulnak a nagy márkák, szuper jó minőségű termékei: That’s, Pjur, Megasol,

Bizsergető, melegítő síkosítók

warming_blog6

Végül, pedig tekintsünk be ezeknek az izgalmas termékeknek a világába. már a nevükben is benne van, hogy mi az, amit elvárhatunk ettől a síkosító típustól. igen, ezek forrósággal öntik el a nemi szerveket, csiklót,péniszt és kellemes bizsergő érzéssel fokozzák a vágyat és persze új élményekkel, élvezettek leszünk gazdagabbak.. Nosza, hát fedezd fel Te is ezt a kéjes érzést.

Na de mire figyelj oda: a bizsergető, melegítős síkosítókat csak önmagukban élvezheted, azaz nem ajánlott az együttes használata sem óvszerrel, sem pedig szex kellékkel…

A bennük lévő hatóanyag elvékonyítja, az óvszert illetve roncsolják a szex kellékek anyagát, és persze kerülnöd kell az orális szexet is, ha már felkented a bizsergetős síkosítót. Az érzékeny bőrű Hölgyeknek, Uraknak csak kellő óvatossággal ajánlott.

Lehet, hogy egy kicsit hosszúra sikerült a leírásom a síkosítókról, de bízom benne, hogy kellő információt kaptál, illetve most már könnyebben tudod kiválasztani a neked megfelelőt, elkerülve az esetleges eddigi kellemetlen csalódást.