Orgazmus úton, útfélen!

Megérkezett a Womanizer mini változata, hogy az „orgazmus legyen veled” bárhol, bármikor rád tör a kéjes vágy.

Csakúgy, mint az előző Womanizer (Womanizer Pro, Womanizer 2GO) örömszerzők, a Womanizer Starlet is a lüktető/pulzáló léghullámokkal repít az orgazmusok csúcsára!

A különleges szopogató léghullámok frenetikus élvezetben teljesednek ki, felülmúlva minden hagyományos (vibrációs) örömszerző szexkelléket. Csak illeszd a csiklódra a kis csücsörítő ajkakra hasonlító szilikon harangot, majd a hangulatodnak, vágyadnak megfelelő intenzitást beállítva, engedd, hogy magával ragadjon az élvezetek új dimenziója.

Orgazmus, orgazmusok, újra meg újra, ahányszor csak akarod vagy ameddig csak bírod!

a Womanizer Starlet mini mérete kényelmes használatot biztosít, bársonyos tapintása pedig már önmagában is a kényeztetés ígéretét hordozza magában.

Minden Női retikül kötelező tartozéka kell, hogy legyen!

a Womanizer Starlet súlya 71 g vagyis könnyebb, mint egy tábla csokoládé – ​​és még kalóriát is éget!

a Womanizer Starlet természetesen a kor elvárásainak megfelelően újratölthető (USB kábel) akkumulátorral rendelkezik, amely kitartó energiával rendelkezik a kényeztetés idejére. A szilikon szívóharang cserélhető és eltávolítható a tisztításhoz. a Womanizer Starlet az általános méretű szilikon szívóharanggal van csomagolva (kb. 12 x 14 mm-es nyílás), de ehhez is külön megrendelhető, illeszthető az XL méretű szívóharang (kb. 20 x 19 mm nyílás).

A frenetikus élmény eléréséhez ajánlott néhány csepp vízbázisú síkosító használata, amely megkönnyíti a Womanizer Starlet mozgatását az érzékeny csikló körül.

Womanizer Starlet

Nézd át a Womanizer szexjáték kínálatunkat a web áruházunkban!

Vásárlásod előtt tájékozódj

az aktuális

KEDVEZMÉNYEKRŐL!

Köszönöm, hogy megosztod és értékeled a bejegyzést!

Amennyiben tetszett a cikk és úgy gondolod, hogy ismerőseidnek, barátaidnak is hasznos lehet akkor a lenti kis piktogramra kattintva tudod megosztani az adott közösségi média felületén, illetve a mellette lévő csillagokkal tudod bejelölni az értékelésed. Köszönöm!