…túl az orgazmus csúcsokon, vár rád egy Satisfyer

Elérkezett a felejthetetlen élmények ideje – a Satisfyer Pro 4 Couples új dimenziót nyit a páros élvezetek világába. A klasszikus páros vibrátorok inspirálták a tervezőket, hogy az együttlétet még intimebbé varázsolják. Nos, ez a szexjáték sokkal több izgalmat és élvezet nyújt majd nektek, mint amit a tervező asztalon megálmodtak. A bizsergető vibráció és a kényeztető g-pont masszázs hűen tükrözi a Satisfyer termékcsalád nyújtotta örömöket, mindkettőtök számára!

Törj fel az élvezetek csúcsára!

Az ergonomikus forma és a selymes, puha szilikonból készült Pro 4 Couples már tapintásra is közös élvezetre, szexre csábít.

A vékonyabb alsó nyelvecskét szinte már csak akkor érzed amikor a 10 intenzív, vibrációs program valamelyike beindul és ritmikus impulzusaival egyszerre kényezteti a benne ficánkoló péniszt, amely olyan gyengéden masszírozza vele a G-pontodat, hogy szinte már az extázis határain lebegsz.

A külső karon elhelyezett, csücsörítő ajkakra formált kis nyílás pedig olyan intenzív léghullámokkal szopogatja a csiklódat (mint csecsemő a cicit) hogy biztosan nem tudod majd visszafogni magad és a mélyreható orgazmusok őrjítő sikolyban törnek fel benned!

 

Az intelligens kezelőgomboknak köszönhetően külön-külön szabályozhatod a rezgéseket és a szívóhullámokat, megunhatatlan lehetőséget biztosítva ezzel.

A Satisfyer Pro 4 csendben suttogja, hogy élvezz!

A vízálló kivitel pedig számtalan kalandot tartogat még számotokra legyen az akár egy forró fürdő vagy csak egy gyors tusolás.

A Satisfyer Pro 4 Couples beépített, újratölthető akkumulátora egyenletes teljesítményt biztosít az utolsó percig, de legfőképpen, egy környezettudatos élvezeti lehetőségét nyújt majd számotokra.

A gyengéd, bőrbarát szilikonból készült Satisfyer imádja a kényeztetést és néhány csepp vízbázisú síkosító használatával még jobban fokozhatod a lélegzetelállító élményeket.

Tudom, hogy egy leírásban nem lehet élethűen visszaadni azokat az érzéseket, élményeket, amit a valóságban is átfogsz majd élni, éppen ezért arra biztatlak, hogy szerezz be gyorsan egy Satisfyer Pro 4 Couples szexjátékot és felejtsd el az elmélkedést, hogy milyen is lehetett volna, hiszen már te is átélheted a magad valóságában és nem kell az élményekről mástól olvasnod.

Satisfyer Pro 4 Couples

Kattints a “Megrendelem” gombra és máris a webáruházunkba viszünk ahol kényelmesen intézheted megrendelésed, majd pár nap múlva már TE is átélheted a gyönyörök csúcsát!

10% Kedvezmény ha regisztrálsz vásárlás előtt!

ugye tudod, hogyha Premium Club tag vagy akkor sok-sok kedvezmény vár rád!?

Kattints a képre és ovasd át a lehetőségeidet vásárlás előtt!!

Köszönöm, hogy megosztod és értékeled a bejegyzést!

Amennyiben tetszett a cikk és úgy gondolod, hogy ismerőseidnek, barátaidnak is hasznos lehet akkor a lenti kis piktogramra kattintva tudod megosztani az adott közösségi média felületén, illetve a mellette lévő csillagokkal tudod bejelölni az értékelésed. Köszönöm!