Intim Kuckó kedvezmények

az Intim Kuckó szexshop termék kínálatát a www.szexbox.hu  web áruházban találod, ott kapsz részletes leírást, útmutatást a szexkellékekről, fehérneműkről és minden másról.

amennyiben VÁSÁRLÁS ELŐTT  (üzlet/webshop) REGISZTRÁLSZ  akkor

AUTOMATIKUSAN hozzáférést kapsz a

10% KEDVEZMÉNYHEZ!

a továbbiakban pedig a vásárlásaid a következő módon intézheted:

  1. regisztrálsz a szexbox.hu webáruházban és kiválasztod a kívánt szexkelléket, majd megrendeled.

a webáruházban választható a „személyes átvétel” szállítási mód és a „Fizetés Üzletben” fizetési mód, amennyiben az Intim Kuckóban szeretnéd átvenni a termékeket.

természetesen más szállítási/fizetési módot is választhatsz, de ne felejtsd el, hogy a személyes átvétel díjmentes (szállítási költsége nincs) számodra.

a rendelést követően visszajelzést kapsz, hogy mikortól vehető át a termék/ek, hiszen a több mint 7000 termék mindegyike nincs az üzletben, de általánosan 1-2 nap alatt beérkezik minden. 

  1. regisztrálsz a szexbox.hu webáruházban, megtekinted a termékeket, árakat, majd befáradsz a kecskeméti Intim Kuckó üzletünkbe és a vásárlásod ott intézed el, az érvényben lévő kedvezmény mértékével.

ebben az esetben kérlek jelezd majd fizetés előtt, hogy regisztrált tag vagy, amelyet helyben ellenőrzünk (név, email) és ha valóban aktív regisztrációval rendelkezel akkor érvényesítjük a kedvezményed.

10% KEDVEZMÉNY AZONNAL!

HASZNÁLD KI ezt a FANTASZTIKUS LEHETŐSÉGET

KATTINTS IDE és REGISZTRÁLJ MOST!!

*a kedvezmények nem halmozhatók, más aktuális kampánnyal, kedvezménnyel nem összevonhatók, illetve az akciós/kifutó termékekre, csomagban összeállított szettekre sem aktiválhatók.

*Rendez-Vous Bt. fenntartja magának a jogot, hogy bármilyen visszaélés, félreértés esetén elutasítsa a kedvezmény érvényesítését, a rendelés teljesítését, mindennemű anyagi, erkölcsi kártérítés felelőssége nélkül.