Egy Kecskeméti szex shop a Budapestieknek!

Igen jól olvastad, ha nem vezetnénk, használnánk, statisztikai adatokat akkor én sem hinném el, pedig így van
A Kecskeméti Intim Kuckó szex shop és a www.szexbox.hu web áruház vásárlói 65%-ban Budapestiek.

Pedig hidd el, ugyanazzal a kedvességgel és figyelemmel szolgálunk ki mindenkit. És mégis, a csoda napról napra megtörténik.
Amikor valakit először látunk az üzletben, óvatosan puhatolódzunk, hogy hogyan találtak ránk, egyrészt szeretnénk visszajelzést kapni, hogy melyik marketing kampány teljesít jobban, valamint visszaigazolást az eddig befektetett munkánkba.  ..és a válaszok többsége így hangzik: hát, egy barátom, barátnőm ajánlotta nekünk, mert elégedettek voltak a választékkal és a kiszolgálással, egyébként Pestről jöttünk. és mindjárt folytatom is a kérdést: nem volt hosszú vagy kényelmetlen az út?

..á, kényelmesen ideértünk 50 perc alatt, ennyi idő alatt még Budára sem érünk át…

És ezután Ők kérdezgetnek, kíváncsiskodnak és a válaszainkban tanácsot, javaslatot kapnak, hogy „egyes dolgokat” mire és hogyan lehet, érdemes használni… és lassan rájövünk a titokra, hogy mi is vonzza ide a vásárlókat több száz kilométeres távolságokról is. az a különleges szakmai felkészültség és gyakorlati tapasztalat, amit közel 10 éve fejlesztünk, tökéletesítnünk ebben a kereskedelmi szegmensben. ezt látom az elégedett, huncutul mosolygó tekinteteken és ez jól esik..

Bármennyire is hajlunk a technika gyorsasága és vívmányai felé ezt az érzést nem tudják átadni még a „legimpozánsabb” dizájnnal felturbózott web áruházak sem, hiszen a fizikai kereskedelemnek megvan a varázsa. A termékeinknél, nagyon fontos a fizikai érzékelés, a forma, a méret, az anyag tapintása. Azt kell megkapnod, amire vágysz és ezt egy web áruház képén nem igazán kapod vissza.

Sajnos az a hazai tapasztalat, hogy nagyon sok „klón” web áruház működik az erotikus kereskedelemben, amelyek sem üzleti háttérrel nem rendelkeznek sem kézzelfogható, gyakorlati tapasztalatuk nincs a termékekkel kapcsolatosan.. és persze ezekben a web áruházakban a legalacsonyabbak az árak (de itt legalább nem kell aggódnod a számla, garancia,elállási jog miatt, mert az nincs). csak egy jó tanács webes vásárláshoz; mindig olvasd el, keresd, meg hogy kitől vásárolsz, ha ez nem derül ki,nincs fizikai elérhetősége, akkor a te felelősséged, kockázatod a vásárlás! de ezt majd egy másik cikkben fejtem ki bővebben..

Egy kedves szó többet ér bármilyen vizuális effektnél, egy jó tanács többet ér hosszútávon, mint egy meggondolatlan, elkapkodott „kedvezményes” vásárlás.
Ha bejössz hozzánk és elmered mondani, hogy mire gondoltál, mit szeretnél, akkor tőlünk nem egy termékkel távozol, hanem egy élvezeti örömforrással leszel gazdagabb…

Kicsit visszatérve a statisztikára, akkor a logikai gondolatmenet az, hogy a fennmaradó 35% vásárló az bizonyára Kecskeméti, hmm, hát bizony én vagyok a legszomorúbb, de sajnos nem így van. de pontos adatokkal szolgálhatok: az online vásárlóink csak 1% Kecskeméti és az Intim kuckó szex shop vásárlói csak 20%-ban Kecskemétiek! Ez döbbenetes és számomra egyben érthetetlen is, hisz, ahogy az elején már említettem, ugyanazzal a kedvességgel és figyelemmel szolgálunk ki mindenkit.

Akkor hol vannak a Kecskemétiek! Talán nem élnek szexuális életet? De ezt sem hiszem el, mert ha elmegyek egy buliba, ott mindenki a szexuális teljesítményét licitálja túl a barátainak.

Ja, hogy nappal a Kecskemétiek prűdek, nappal nincs szó szexről csak a kemény munka
..hmm, lehet, hogy este kellene nyitva lennünk, nem tudom, talán egyszer kipróbáljuk..

De hiszen ennél diszkrétebb helyet nem is találhattunk volna az intim Kuckónak…belvárosi, nem forgalmas, célirányos üzletház, 3 ki- és bejárattal, az emeleten csak 2 üzlettel, mindkettő a mienk   a mellettünk lévő szolgáltatók; fodrász, körmös, masszázs mind, mind zárt, lefüggönyözött portállal, rendelkeznek, tehát még az sem eshet meg, hogy a szomszéd üzletből téged kukucskálna valaki.

Talán, most hogy a Mercedes gyár német dolgozói ideköltöznek, Ők javítják majd a Kecskeméti statisztikát, náluk ez természetes, nappal is bemernek menni egy „Felnőtt Életmód Erotikus Játékai” üzletbe.

HOL VAGYTOK KECSKEMÉTIEK? BÁTORSÁG! GYERTEK, LÁTOGASSÁTOK MEG AZ INTIM KUCKÓT!

…hisz 10 éve itt vagyunk a városközpontban egy karnyújtásnyira tőletek..

Természetesen tisztelet a kivételnek és Köszönjük minden eddigi Vásárlónknak a megtisztelő hűségét, mi továbbra is azon szorgoskodunk, hogy nálunk élvezet legyen a vásárlás!

Szerző: Bozsik Sándor
A cikk eredeti formájában szabadon másolható, felhasználható de csak a forrás és szerző megjelölésével!