Soft Tampon – a maximális élvezetekért

Az utóbbi időben nagyon sok helyről hallom vissza, hogy sajnos nem jött össze egy jó kis program vagy rosszul sikerült a hétvégi wellness pihenés, mert közbeszólt a Női természet, azaz a menzesz. Sajnos nagyon sok Hölgy életvitelét korlátozza a menstruációs vérzés. A hagyományos tamponok és betétek nem nyújtanak kellő biztonságot és megfelelő védelmet abban az esetben, ha sportolni, úszni, illetve szexelni szeretnél a menzesz idején.

Kedves Hölgyeim és Uraim van egy nagyon jó hírem: megérkezett a megoldás a Soft-Tampons. Most már nem kell lemondani az úszásról, wellnessről, sportról és persze a szexről sem a „problémás” napokon.

soft-tampon4

A soft-tampon ergonómiailag formázott így használata nagyon egyszerű és kényelmes viseletet biztosít. A soft tampont a mai kor nőgyógyászati követelményeinek figyelembevételével fejlesztették ki, így környezetkímélő anyagból készül, illetve nem tartalmaz semmiféle kémiai adalékot sem. A soft-tampon nagyon könnyű, súlya csak 2 gramm, de a folyadékfelvevő képessége átlagon felüli, zsinór nélkül pedig teljesen diszkrét a használatot biztosít. A menstruáció erősségétől függően akár 3-6 órán keresztül is biztonságot nyújt, valamint fenntartás nélkül használható óvszerrel és spirállal is.
A tamponok új generációja most már lehetővé teszi a boldog és felhőtlen szórakozást a „nehéz” napokon is.

A soft tampont megvásárolhatod személyesen üzletünkben: Intim Kuckó szexshop Kecskemét

vagy web áruházunkban: SzexBox

de bárhol is vásárolsz, tudd, hogy nálunk élvezet a vásárlás