SZEX & PIZZA

...a szex is olyan mint egy jó pizza!! csak forrón élvezhető, kihülve már nem az igazi!

Üdvözöllek, Sziasztok! 

...ha jól sejtem akkor rendeltél egy finom pizzát a kecskeméti Max Kávézó-Pizzériából és talán már túl is vagy rajta!

a pizzához kaptál egy mini étlapot is amit átnézve, megakadt a szemed az Intim kuckó SexMax kuponján és mivel kíváncsi vagy hogy mit is rejthet ez a kupon, máris rákerestél a telefonodon és tádáááám, itt vagy!!

...na de nem is koptatom tovább a billentyűzetet, mondom (írom) a lényeget;

VÁGD KI ÉS HOZD BE A KUPONT

majd fizetés előtt add le a kecskeméti Intim Kuckóba és a vásárlásod végösszegéből

10%  KEDVEZMÉNYT  KAPSZ

függetlenül hogy csak  ezer forintért vásároltál vagy több több tízezer a vásárlásod értéke!

 ...de az is előfordulhat, hogy ugyanezzel a kuponnal egy névjegykártya formájában találkozol valahol (étterem, kávézó, üzlet, butik, stb.), akkor is ugyanaz a dolgod, hozd be és érvényesítjük a 10% kedvezményed!


Intim Kuckó
Kecskemét, Dobó I. krt. 8. Centál Passage Üzletház (Dobó I. krt.- Kisfaludy u. sarok)
Üzletünk nyitva tartása:  Hétfő-Péntek 10:00-18:00  Szombat 10:00-13:00 

*a kupon beváltható 2017 Augusztus 31.-ig, illetve visszavonásig az Intim Kuckóban (Kecskemét, Dobó I. krt. 8. 1.em. Centál Passage Üzletház) az aktuálisan készleten lévő termékekre.  Vásárlásonként csak egy kupon érvényesíthető, más kedvezménnyel nem összevonható.   A kibocsájtó (Rendez-Vous Bt.) fenntartja magának a jogot a kuponra vonatkozó kedvezmény tartalmának megváltoztatására, minden előzetes értesítés nélkül.   Az aktuálisan érvényben lévő kupon kedvezményt a http://www.intimkucko.hu/sexmax/ oldalon találja, olvashatja.

18::FELNŐTT TARTALOM
Figyelem! A következő oldalon található képek és videók megtekintése kizárólag 18 éven felülieknek ajánlott. You are about to enter a website that may contain content of an adult nature. These pages are designed for ADULTS only and may include pictures and materials that some viewers may find offensive. If you are under the age of 18, if such material offends you or if it is illegal to view such material in your community please EXIT now.

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.