Poppers rajongók figyelem!

Visszatért és megújult EU formulás Rush aroma!

De mire is használható a Rush aroma?

A Rush aromát csak a szobádban,zárt helyiségben használd, hiszen a hatása csak kis területre korlátozott.

Nyisd ki a Rush aroma üveget és hagyd, hogy párologjon a Pentil-nitrit, érezni fogod, hogy az izmaid ellazulnak, illetve egy kis időre flash érzésed támad. ez abból adódik, hogy a Rush aroma hatása értágító, így intenzívebb lesz az agy vérellátása.

Előszeretettel, használják szex, aktus közben mert hatására egy eufórikusabb, mélyebb orgazmust élnek át. illetve könnyebb az anális behatolás is, az izomlazító hatásának köszönhetően. a Rush EU formula megújult hatóanyaga a Pent il-nitrit, amely megfelel az EU törvényi feltételeknek.

A Rush aroma EU formula nem rendelkezik kábító hatással, azaz nem minősül még könnyű drognak sem.  Közvetlenül ne lélegezd be, ne inhaláld az orrodon keresztül mivel az ily módon történő rendszeres használata légúti károsodást okozhat. a Rush aroma fokozottan tűzveszélyes, használata közben ne dohányozz, és ne használj a közelében nyílt lángot. ha az szeretnéd, hogy gyorsabban párologjon, akkor öntheted a párologtatóba is, de véletlenül se gyújts alá! Ne használd ha keringési problémád van,illetve ha valamilyen gyógyszert szedsz. Ha a bőrödre került,szemedbe fröccsent vagy lenyeltél belőle azonnal öblítsd le/ki bő vízzel és fordulj orvoshoz!

Használd élvezettel, engedd szabadjára a fantáziád és a vágyaim, de ne vidd túlzásba.

A Rush aromát *csak az Intim Kuckó szex shopban forgalmazzuk, Kecskeméten a Centrál Passage üzletház első emeletén ahol diszkréten tudsz vásárolni megőrizve az intim szférádat.

(*mivel tűz és robbanásveszélyes, postai úton nem szállítható,illetve csak igen magas biztosítással.)