Péniszmásolás (kuki klónozó) de még sem ctrl+c

 A SzexBox szexhop kínálatában megtalálod ezt a különös terméket a pénisz másolót is. Arra gondoltam, hogy járjuk egy kicsit körbe ezt a témát, hogy mire is jó ez tulajdonképpen.

 Már régóta tudjuk, mondják az élet más területén is, hogy ami jó azt másoljuk bátran, abból nagy bajunk nem lehet. Nos így van ez a férfi pénisszel is, ha már megtaláltad az „igazit” miért ne lehetne veled állandóan, bárhol, bármikor. Nincs többé, hogy nem érek rá, fáj a derekam, most meccs van vagy éppen a haverokkal bulizik valahol. Te ne ess kétségbe, hiszen ha megvan a tökéletes másolata, akkor a kifogások hada már csak a múlté, sőt ez még vibrál is. Ugye milyen kényelmes hogy most már akkor élvezed a szexet, amikor neked kedved van hozzá, nem befolyásolja ezt sem idő sem tér, főleg nem egy pasi 🙂

 Gondolkodj, gondoskodj előre, hiszen akkor is hasznos lehet a péniszmásolat, ha esetleg a későbbiekben valami baj éri a hím tagot és már nem lesz a „régi” a teljesítménye. Ezt sajnos nem tudhatjuk előre, lehet az egy baleset vagy valamilyen kellemetlen betegség (prosztata megnagyobbodás) mellékhatása is.

 A mai kor kihívásai is próbára teszik a kapcsolatokat, sokan kényszerülnek távkapcsolatba, mert megváltoztak a munkavállalás lehetőségei, távolabb kell dolgoznia, sőt ma már a tartós külföldi munka is sokaknál jelenthet gondot, problémát. Ezek bizony mind felborítják a normális szexuális életet, párkapcsolatot, és mint tudjuk a szex az egyik meghatározó eleme a párkapcsolatnak.

 Persze a legtöbb esetben azért inkább a jókedv és a móka kedvéért lepik meg egymást a párok a „tökéletes” péniszmásolattal.

Amennyiben régebben már próbálkoztál ezzel és nem sok siker koronázta a másolás folyamatát (hőmérőzés, vízmelegítés, kapkodás) akkor azt most elfelejtheted.  A péniszmásolás ma már könnyedén megoldható, hiszen az új anyagoknak köszönhetően ez különösebb megerőltetés nélkül néhány (Max. 10-15) percen belül elvégezhető.

 Az általunk forgalmazott és ajánlott péniszmásoló a CloneBoy, amely elérhető vibrációs és nem vibrációs változatban. A CloneBoy péniszmásoló csomagban minden kiegészítő megtalálható (pénisz szorítógyűrű, péniszmandzsetta, műanyag kesztyű, spatula) ami még kényelmesebbé teszi az előkészületeket, sőt a mintavételhez szükséges 3D gélből két csomag van bekészítve, ha esetleg elsőre nem sikerül a „kellő méretet” produkálni. A kiöntő anyag már szilikonból van, ami egy rugalmas és antiallergén anyag.

cloneboy

Nos ha eddig eljutottál az olvasással, akkor most már tudod, hogy miért is hasznos a péniszmásoló és mennyire megkönnyítheti a párok hétköznapi élvezeteit.

 A péniszmásolót megvásárolhatod személyesen üzletünkben: Intim Kuckó – szex shop Kecskemét vagy web áruházunkból SzexBox.hu díjmentes kiszállítással.