Fájdalommentes péniszhosszabbítás azonnal, mellékhatások nélkül!

Nem vagy megelégedve a péniszed méretével?

mekkoraazakkora

Tény, hogy a férfiak többsége elégedetlenek péniszük méretével, mert úgy hiszik, hogy a fallosz mérete egyenes arányban van a férfiasságukkal, de lássuk be a férfiaknál ugyan olyan hiúság kérdése ez, mint nőknél a mell mérete.

Na de akkor mi az IGAZSÁG?  Mekkora az “elég nagy”?

Egy amerikai szexuális témájú felmérés során ahol anonim módon kérdeztek meg több mint 10 ezer hölgyet, arra az eredményre jutottak, hogy a 15-16 centiméteres pénisz már ideális méretűnek tekinthető, amennyiben a hosszúsághoz megfelelő vastagság is párosul. Viszont a válaszadó hölgyek 87%-a azt is nyilatkozta, hogy az „átlagon aluli” pénisz mérettel rendelkező férfiak kevésbé voltak képesek „eredményt” produkálni az ágyban.

Természetesen, ha egy hölgyet nyíltan megkérdezel erről, akkor határozottan azt válaszolja, hogy nem a méret a fontos, DE…

DE TUDD… ezt azért mondják, mert a hölgyek számára az érzelmi kielégülés legalább olyan fontos, mint a fizikális, ezért bizony előfordulhat, hogy bár fantasztikus „lepedő akrobata” vagy érzelmileg mégis kielégületlen maradnak.

Ez ismételten visszaigazolja azt a tényt, hogy a szexuális kapcsolat minősége nagyban meghatározza egy férfi és nő kapcsolatának hosszú távú alakulását.

De most kanyarodjunk is vissza az eredeti témánkhoz.

Szeretnéd, ha hosszabb és vastagabb, hosszabb lenne? Akkor itt az ideje változtatni!

Szerintem kár is lenne tagadni, hogy már a te fejedben is megfordult (a hölgyekében biztos) hogy milyen lenne egy nagyobb „szerszámmal” (mint a pornó filmek csődörei) örömet okozni.

Hidd, el ez rajtunk nem múlik, tedd boldoggá párodat akár minden alkalommal!

Ha szeretnéd a péniszed méretét megnövelni mindennemű kockázat nélkül (kis költséggel) akkor a megoldást a nálunk kapható péniszhosszabbítók jelentik. A pénisznövelésre számtalan módszer van már, de a legbiztonságosabb és leggyorsabb módja a péniszhosszabbító alkalmazása, hiszen a hatás azonnali és nincsenek mellékhatások, komplikációk, drága kezelések.

Nem kell hónapokat küzdened néhány milliméter eléréséhez és akkor még az sem biztos, hogy a barátnőd, párod örülni fog a nagyobb méret változásnak. A péniszhosszabbítók remek lehetőséget biztosítanak, hogy kipróbáljátok a méretbeli különbséget, hisz így könnyedén kiderülhet, hogy valóban nem is a méret a lényeg, hanem csak a technikán kell változtatnod.

Bár most könnyedén mondhatod, hogy ez önbecsapásnak, ámításnak tűnhet, DE…

A péniszed egy rendkívül érzékeny szerv és „értékes ékszer” így alaposan megfontolandó tehát, hogy érdemes-e bármit is változtatni rajta, csak hogy felvedd a versenyt a pornófilmek eltúlzott világával.

Nos, akkor tekintsük át, hogy mit is tudnánk a péniszméret és vastagság terén változtatni.

A legegyszerűbb szex kellékek, amit gyorsan és könnyedén tudsz alkalmazni azok a péniszgyűrűk (szorító gyűrűk).

gyuru_blog55

Ezekkel nem érünk el különösebb hosszabbítást, de hatására egy intenzívebb vérbőség szorul a péniszbe, makkba, ami keményebbé teszi, na, jó, már egy kicsit vastagabbá is.

A péniszhosszabbítók alap esetben a hosszúságot növelik meg 2-3 centiméterrel, de persze vannak ennél lényegesebben hosszabbak, is mint például 5-10cm. A legtöbb esetben a péniszhosszabbítók kombinált szex kellékek is, mert egyben a pénisz vastagságát is növelik (az egyszerűbbek csak pár milliméterrel, de akadnak már 1-2 cm falvastagságú termékek is).

hosszabito_blog55

Bár ez szakmai titok, de el kell, hogy áruljam a péniszhosszabbítók, vastagítók használata során elsősorban a hölgyeknek kedvezünk, hiszen ha ezeket felhúzod, akkor bizony az érzékelésed zéróra csökken. Nem árt tehát figyelni a hölgy visszajelzéseit, hogy egyáltalán kellemes-e neki, vagy, hogy esetleg mit csinálj másképpen.

Amennyiben eltekintünk a péniszhosszabbítástól és csak a vastagság növelését szeretnénk kipróbálni akkor itt már több lehetőségünk van a közös örömszerzésre.

mandzsetta_blog55

A péniszmandzsetták többsége a vastagságot növeli, de a makkot szabadon hagyja, így mindkettőtök részére élvezetet nyújtva. A péniszmandzsetták alkalmazásával könnyebben fedezhetjük fel a hölgyek G-pontját is, hiszen a kis, szilikon csillámok intenzívebb izgatást nyújtanak.

Bármelyiket is választod, ne ess túlzásba, haladj fokozatosan és „mértéktartóan”.

Mint mindegyik szex kelléknél most is javaslom, hogy használj vízbázisú síkosítót az örömteli élvezetek fokozásához és a hámsérülések, kidörzsölések elkerülése érdekében.

Természetesen az ajánlatunk és leírásunk nem fedi le szex piacon elérhető összes lehetőséget, de ahogy ígértük ez péniszhosszabbítás fájdalommentes és azonnali eredményt biztosít.

A péniszhosszabbítók, péniszmandzsetták, péniszvastagítók, péniszgyűrűk megvásárolhatók személyesen üzletünkben: Intim Kuckó – szex shop Kecskemét vagy web áruházunkból SzexBox.hu díjmentes kiszállítással.