Pelvix Concept – hüvely-kismedence izomfejlesztő

pevlix_concept_5

Pelvix Concept javítja a szexuális életed, hogy még több örömben legyen részed.

Pelvix Concept célja, hogy újra trenírozza és stimulálja a kismedencei izmokat. A Pelvix Concept tökéletes keresztezése a kínai golyónak (Ben Wa) és a hüvely kúpnak.  A kínai golyók története (eredeti nevén ” Ben Wa „, ami “örömet” jelent) egészen a feudális Japánba vezethető vissza. Elsősorban a Gésák és a Császár ágyasai használták, hogy mindig készen álljanak a “bevetésre” és természetes úton tudják szabályozni a hüvelyi izomzat megfelelő tónusú nyomását. Akkoriban ez volt a titkos tudása az intenzív szexuális örömszerzésnek.

pevlix_concept_6A Pelvix Concept használatával megfelelő intenzitásra tökéletesítheted a kismedencei (hüvelyi) izmokat, amelyek alapvetően hozzájárulnak az egészséges és kielégítő szexuális életedhez.

Pelvix Concept a nőgyógyászok és urológusok szoros együttműködésének köszönhetően jött létre. Az átfogó elemzések feltárták az előnyöket és hátrányokat, amelyek a különböző természetes módszerek és a piacon jelenlévő hüvelyi kúpok vagy a gésa golyók nyújtottak. Az eredményeket figyelembe véve létrehoztak egy új, alternatív módszert, amely tökéletesen megfelel a mai kor terápiás követelményeinek a kismedencei izom fejlesztésében.

A Pelvix Concept – hüvely-kismedence izomfejlesztőt megvásárolhatod az Intim Kuckó Kecskemét szexshopban, illetve a SzexBox online web áruházunkban!

1 darabot hoztunk belőle, de szinte a beérkezés után egy órával már el is kelt !  így most ismét beérkezés alatt áll