A Férfiak többsége szorong és kényelmetlenül érzi magát, amikor a Nő szex kelléket használ.

Nagyon vicces, amikor azt hallom a hölgyektől, hogy a párjuk, kedvesük kiborul és ideges lesz, amikor felfedez egy-egy vibrátort vagy a szexuális játékszert valamelyik fiók mélyén.

toys_box550

De miért van ez így? Miért borul ki valaki egy szex kelléktől? Valójában miért lesznek a pasik nyugtalanok és idegesek, amikor meg tudják, hogy a partnerük szex kelléket is használ az örömszerzéshez?

Bár a legtöbb férfi tagadja, de az az igazság, hogy féltékenyek a szex játékszerekre. Az a tény, hogy a Nő egy szex kelléket használ azt az érzést keltik bennük, hogy Ők kevesebbek, nem elég jók az ágyban, kevés már a teljesítmény, amit nyújtanak, esetleg nem érik el az orgazmust.

Ahhoz, hogy ezt a tévhitet eloszlassuk, tekintsük át, hogy mit tud, és mit nem tud nyújtani egy szex kellék:

1. Szex kellékek csak eszközök

Bár a hölgyek szívesen használnak különböző dildót, vibrátort, izgatót és más érdekes szex játékot, de semmi sem helyettesítheti az igazi hús-vér péniszt. A nők igenis igénylik a fizikai érintkezést a férfival, az érzést, ahogy a kemény pénisz beléjük hatol. Valójában már ettől a gondolattól is teljesen beindulnak.

coupleofsex5

2. Szex kellékek nem nyújtanak szeretetet és intimitást

Nem számít, hogy mennyire jók a szex kellékek, hiszen akkor sem adják vissza a szeretet érzését vagy az intimitást. Hidd el, amikor ezt mondom; a Nők ki vannak éhezve a gyengédségre, kényeztetésre hisz a szex nem csak az orgazmusról szól. Azt az érzést, örömöt, amikor a két test egymáshoz simul, nem adja vissza egyetlen egy szex kellék sem.

3. Szex kellékek nagyszerűek az előjáték során

Ez való igaz. A hölgyek bátrabban használják a szex kellékeket az előjáték során. A közös használat során pedig még jobban felfedezhetitek egymás rejtett vágyait, fejlődhetnek a szexuális ismeretetek. Az örömszerzés közös megtapasztalása érzelmileg és szexuálisan is elmélyíti a kapcsolatotokat.

4. Szex kellékek használata korlátozott

Gondold csak végig. A szex játékok egyedüli használata igen korlátozott, értem ezt úgy, hogy csak addig nyújtózkodhatsz, ameddig a karod elér, ez viszont nagyban leszűkíti a természetes pózok imitációját. Valójában nem is lehet összehasonlítani azokkal a helyzetekkel, amit a Női/Férfi test összefonódása tud alkotni.

sextoys_story

5. Szex kellékek nem csak hölgyeknek

Hoppá! Bizony, nem csak a hölgyek használhatnak szex kelléket. Nagyon sok szex játékszer van, ami a férfiak örömét szolgálják, mint például: prosztatamasszírozó, pénisz gyűrűk, maszturbátorok, és anális játékok. Azt javaslom, hogy böngészd át a SzexBox szex shop, szex kellék ajánlatát és kezd el felfedezni az élvezetek másik dimenzióját. Tudom, hogy a férfiakban nagyobb a tartózkodás, hogy kipróbáljanak egy-egy szex kelléket, de hidd, el megéri a kísérletezést. Sőt, lehet, hogy rá döbbensz, hogy ez élvezetesebb, mint gondolnád.

6. Szex kellékek kontra Férfiak?

Ne feledd: a szex kellékek csak a játék részei, egyetlen céljuk, hogy mindkettőtöknek még több örömet és élvezetet nyújtson. Gondolj csak bele ez hasonló szitu, mint amikor a férfiak szexuálisan fantáziálgatnak a hölgyekről és esetleg maszturbálnak is. Ez még nem azt jelenti, hogy nem élvezed a szexet a partnereddel, egyszerűen csak az egészséges, férfias vágyaid éled ki. Szóval ne úgy tekints a szex kellékekre, mint versenytársakra, hanem mint partnerekre.

A fentieket összefoglalva megállapíthatjuk, hogy a közösen átélt orgazmussal nem érhet fel egyetlen egy szex kellék sem. Nem kell attól tartani, hogy bármelyik szex kellék is átveszi a Férfi/Nő szerepét, hisz végül is a szex igazi élvezeti értékét az érzelmi töltése, a szerelem emeli a teljesség csúcsára.