Hallottad a hírt…kinyíltak a légzsákok és a pasinak hatalmas orgazmusa lett

..ha valami pikáns, bulvár értékű hírre vágytál akkor sajnos ki kell, hogy ábrándítsalak, hiszen jelen esetben csak a LOVENSE Max maszturbátor különleges légzsák funkcióját szerettem volna kiemelni

A LOVENSE Max egy teljesen egyedi fejlesztésű termék, felhasználva a mai Hi-tech alkalmazásokat egy fantasztikus interaktív örömszerzőt sikerült megalkotni.

A maszturbátor különlegessége a kétoldali pumpálható légzsák, amelynek köszönhetően egy valósághű szívó, szorító érzést stimulál a hímvesszőn, illetve ez még kiegészült egy intenzív vibrációs izgatással is.

természetesen a szívó és rezgő funkciókat több fokozatban, hangulatodnak és kedvednek megfelelően állíthatod, szabályozhatod.

persze itt még nem áll meg a készülék tudása, hiszen ahogy mondtam ez egy interaktív örömszerző

A maszturbátort Bluetooth kapcsolódással, már az okos telefonodról is irányíthatod illetve a megfelelő App. letöltésével, a világhálóra csatlakoztatva akár a kedves párod is meglephet egy buja interaktív orgazmussal

a LOVENSE Max maszturbátornak van egy Női párja is a LOVENSE Nora,

a két készüléket szintén összelehet párosítani, kapcsolni a világháló segítségével így teljesen mindegy, hogy ki melyik részén van a földnek, a Lovense összehoz benneteket egy cyber szexre.

alapvető technikai tulajdonságok:

-újratölthető akkumulátor, több fokozatú, szívó-szorító és vibráló hatás

-nagyon puha, élethű anyag, erős külső ház, fröccsenés álló, könnyen tisztítható

-okostelefonról vezérelhető funkciók, app-vezérlés, bárhonnan a világon

-termék funkció szinkronizáció más LOVENSE termékekkel

 

Légy nyitott, engedd szabadjára szexuális fantáziád és bátran fedezd fel erotikus vágyaid!

a LOVENSE Max maszturbátort megvásárolhatod személyesen üzletünkben: Kecskeméten az Intim Kuckó szex shop ban vagy kényelmesen web áruházunkból:

HotBox.hu >> mert, szenvedélyünk a kényeztetés