Leánybúcsú parti és ajándék ötletek

Ismét elérkezett a nyári házasság szezon és ezzel egyetemben megszaporodnak az elengedhetetlen leánybúcsú partik.

Ez egy olyan esemény ahol a barátnők szeretnének egy igazán felejthetetlen bulit, partit szervezni neked. végül is ez lesz az utolsó hajadon, féktelen bulid ahol még nem kell figyelned az „illemre” de azért vigyázz, mert ez már bekerül majd a történelembe, akár videóval és pikáns fotókkal megörökítve. Utólag már ne védekezz, fogj mindent a nyuszira 🙂

És most nézzük a leánybúcsú elengedhetetlen kellékeit.

A pénisz végű szívószál minden lányos buli kötelező kelléke, illetve ehhez kapcsolható még a kukis jégkocka készítő, kukis feles poharak, sőt a tálaláshoz szükséges pohár, tányér, szalvéta is kukis dekorációval kapható a szexbox sexshop kínálatából.

Ha van kedvetek sütögetni, akkor ajánlom a kukis sütőformát, illetve most nyáron kuki formájú parfét is készíthettek, ami egy kis tejszínhabbal máris játékra, nyalakodásra ösztönöz.

De ha csak egy kis sós, apró sütit szeretnél készíteni akkor, van a raktárunkban kukis kiszúró, süteményszaggató forma is. A leánybúcsún érdemes valami megkülönböztető jelzést rakni az ifjú arára, hogy nem hogy bűnbe essen az utolsó „szabad” napján, erre tökéletesen alkalmas ez a kukis, világító hajráf. Ezek az ötletek csak egy kis részét képezik azon lehetőségeknek, amit a szexbox sexshop szexi, vicces parti kellék kínálata biztosít még számodra.

Engedd szabadjára szexi vágyaim és merülj el a válogatásba

Csapjatok egy felejthetetlen leánybúcsút a barátnőtöknek.

leánybúcsú elengedhetetlen kellékeit megvásárolhatod a SzexBox sex shopban

vagy személyesen az Intim Kuckó szexshopban Kecskeméten