Küldj egy mosolygós Smile-t és vele együtt még több élvezetet…

…ma már nem divat képeslapot küldeni, sőt a mai fiatalok talán nem is tudják, hogy mi az 🙂

de a Smile-t már szinte minden korosztálynak illik ismernie, hiszen a közösségi platformokon, akarva, akaratlanul mindennap használjuk

ezek a kis piktogramok lettek az érzelmeink kifejezői a maguk egyszerűségével és esetlenségével…

Neked viszont most lehetőséged van egy igazi három dimenziós, kézzelfogható Smile-t küldeni annak, akit a legjobban kedvelsz és a legtöbb élvezetben szeretnéd részesíteni!

A Smile szex kellékei már megjelenésükben is vidám életérzést sugároznak így a legfrusztráltabb napokon is képesek különleges élményben és élvezetben részesíteni.

xmas-mix3

a Smile szex kellék család egy teljesen átfogó kínálatot biztosít mindenki számára, azoknak is, akik még csak most ismerkednek az erotikus vágyaik felfedezésével, illetve azoknak is, akik már gyakorlott élvezet hajhászok…

Orgazmus bárhol és bármikor! Készen állsz egy új kalandra?

A Smile szex kellékei a mai szex trendeket követve kiváló minőségű, antiallergén szilikonból készülnek, amely maximális biztonságot garantálnak, illetve az egyszerű, cseppálló kezelő gombokkal kényelmes használhatóak.

A szilikonról tudnod kell, vagy már tapasztaltad, hogy selymes tapintású, rugalmas anyag a vidám színek és különleges formák pedig a felejthetetlen élmény fokozzák.

Az élet tele van kalanddal és élvezettel, csak rajtad múlik, hogy részesévé válsz, ennek a fantasztikus élménynek vagy csak nézed, ahogy mások élvezik és habzsolják az életet.

A Smile szex kellékeit megvásárolhatod személyesen az Intim Kuckóban vagy kényelmesen a SzexBox web áruházunkból

sexbox_header_600