2018-ban teljesen átalakítottuk az Intim Kuckó kedvezmény rendszerét és bízunk benne, hogy elnyeri a tetszésed majd!

korábban már elindítottuk a Premium Clubot, amely remekül működik és megvannak vele elégedve a Klubtagok (Vásárlók), de ez még zártkörűen működött.

ezt most 2018-ban átalakítottuk, hogy mindenki hozzáférhessen a kedvezményekhez, a saját igényei szerint.

a klub több tagsági szinttel rendelkezik;

  • Premium Club Blue
  • Premium Club Silver
  • Premium Club Gold

a hozzá tartozó kedvezmény rendszerrel együtt.

az első tagsági szint a *Premium Club Blue, amelyhez most díjmentesen (korábban 6000.-Ft/éves díja volt), már egy regisztrációval is csatlakozhatsz, amennyiben elfogadod a Premium Club ÁSZF és Adatvédelmi szabályzatát.

az Intim Kuckó szexshop termék kínálatát a www.szexbox.hu  web áruházban találod, ott kapsz részletes leírást, útmutatást a szexkellékekről, fehérneműkről és minden másról.

amennyiben a vásárlásod előtt (üzlet/webshop) elvégzed a regisztrációt akkor

AUTOMATIKUSAN hozzáférést kapsz a Premium Club Blue tagsághoz

és persze az ezzel járó

10% KEDVEZMÉNYHEZ!

(tagsági díj fizetése nélkül)

a továbbiakban pedig a vásárlásaid a következő módon intézheted:

  1. regisztrálsz a szexbox.hu webáruházban és kiválasztod a kívánt szexkelléket, majd megrendeled.

a webáruházban választható a „személyes átvétel” szállítási mód és a „Fizetés Üzletben” fizetési mód, amennyiben az Intim Kuckóban szeretnéd átvenni a termékeket.

természetesen más szállítási/fizetési módot is választhatsz, de ne felejtsd el, hogy a személyes átvétel díjmentes (szállítási költsége nincs) számodra.

a rendelést követően visszajelzést kapsz, hogy mikortól vehető át a termék/ek, hiszen a több mint 7000 termék mindegyike nincs az üzletben, de általánosan 1-2 nap alatt beérkezik minden. 

  1. regisztrálsz a szexbox.hu webáruházban, megtekinted a termékeket, árakat, majd befáradsz a kecskeméti Intim Kuckó üzletünkbe és a vásárlásod ott intézed el, a klubtagsági szintednek megfelelő kedvezmény mértékével.

ebben az esetben kérlek jelezd majd fizetés előtt, hogy regisztrált klubtag vagy, amelyet helyben ellenőrzünk (név, email) és ha valóban érvényes regisztrációval rendelkezel akkor érvényesítjük a kedvezményed.

10% KEDVEZMÉNY AZONNAL!

HASZNÁLD KI ezt a FANTASZTIKUS LEHETŐSÉGET

KATTINTS IDE és REGISZTRÁLJ MOST!!

a következő tagsági szint a *Premium Club Silver, amely már egy különleges, felemelő élményeket biztosító tagsági elköteleződés, különleges kedvezményekkel, előnyökkel.

A Premium Club Silver aktuális tagsági díja 9000.-Ft (7087+Áfa) és érvényessége általánosan 1 év (365 naptári nap).

Gondolom nem kell bemutatnom, hogy egy Klubtagság mindig nagyobb kedvezményeket biztosít tagjai számára, mint az átlagos vásárlónak, bárhol a világon.

Egy Tudatos Vásárló, mint Te is (…és ez a Gazdagok titka is) mindig keresi a lehetőséget, hogy a legnagyobb kényelem mellett a legtöbbet hozzák ki a pénzükből.

KATTANJ RÁ

a gombra és olvasd el  a tájékoztatót!

Prémium Silver tagság aktuális kedvezménye -20%

az Intim Kuckó Premium Club tagságot általánosságban azoknak hoztuk létre, akiknek magasabbak az igényeik az erotikus kényeztetésben és hajlandók is erre költeni, havonta legalább 5-6000.-Ft-ot.

A döntés a Te kezedben van mi csak a lehetőséget kínáljuk fel részedre, hogy Te is átélhesd a termékeink nyújtotta legnagyobb örömöt és élvezetet, kompromisszumok és lemondások nélkül!

Ne feledd, hogy a prémium klubhoz kiváltság csatlakozni, most megkaptad a lehetőséget, élj vele bátran és LEGYÉL egy EXKLUZÍV CLUB ÉRTÉKES TAGJA és élvezd annak minden előnyét!

*ez csak egy kis ízelítő a Premium Club tagság lehetőségről, az aktuális kedvezményeket, előnyöket és a hozzátartozó szabályzatot a mindenkori Premium Club ÁSZF tartalmazza, amely a regisztrációs oldalon elérhető, elolvasható.

*a kedvezmények nem halmozhatók, más aktuális kampánnyal, kedvezménnyel nem összevonhatók, illetve az akciós/kifutó termékekre, csomagban összeállított szettekre sem aktiválhatók.

*Rendez-Vous Bt. fenntartja magának a jogot, hogy bármilyen visszaélés, félreértés esetén elutasítsa a kedvezmény érvényesítését, a rendelés teljesítését, mindennemű anyagi, erkölcsi kártérítés felelőssége nélkül.