…mert mi mindig valami jobbat kínálunk!?

az nem kérdés, hogy vásárolnod kell potenciafokozót, hiszen a mai rohanó hétköznapjainkban igen csak le van terhelve a figyelmünk, ami jelentősen csökkenti a libidó minőségét.

de még mielőtt rám fognád, ezt nem én találtam ki, hanem tényeken, orvosi kimutatásokon alapszik, ha nem hiszed járj utána

még mielőtt belemerülnék a kedvezmények, akciók ismertetésébe, azt azért tudnod kell, hogy a természetes potenciafokozók rendkívül nagy segítséget és kényelmet nyújtanak a mai kor férfiainak.

ahogy más területen is alkalmazol táplálék kiegészítőket, vitaminokat, egyéb természetes hatóanyagú termékeket, úgy ez igaz a libidó, potenciafokozás területére is, mindenféle ironikus megjegyzés és komment nélkül.

mert ahogy a mondás is tartja

nem az, az igazi Férfi, aki bátran beismeri, hogy nem megy már neki, hanem az, aki mindent megtesz, hogy kedvesét/párját a maximális élvezettel kényeztesse!

magától értetődően, mint minden termék értékesítésnél, a potenciafokozóknál is felmerül a leghangsúlyosabb vásárlói igény: hogy hogyan tudod minél kedvezőbb áron megvásárolni az adott potenciafokozót.

az Intim Kuckó (Szexshop-Kecskemét) megtalálható, szinte az összes potenciafokozó, ami a hazai piacon legálisan kapható, bevizsgált és forgalmazási engedéllyel rendelkezik.

a természetes potenciafokozókból több mint 50 féle van a kínálatunkban így mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő potenciafokozót.

de térjünk is vissza az eredeti kérdés megválaszolásához, mégpedig, hogy hogyan vásárolj kedvező áron potenciafokozót!?

azt ugye tudod, hogy az Intim Kuckó szexshop termék kínálatát a www.szexbox.hu web áruházban találod, ott kapsz részletes leírást, útmutatást a szexkellékekről, fehérneműkről és minden másról.

amennyiben a vásárlásod előtt (üzlet/webshop) elvégzed a regisztrációt akkor

AUTOMATIKUSAN hozzáférést kapsz a Premium Club Blue tagsághoz és persze az ezzel járó 10% KEDVEZMÉNYHEZ!

ezt követően pedig a vásárlásaid a következő módon intézheted:

regisztrálsz a szexbox.hu webáruházban, megtekinted a termékeket, árakat, majd befáradsz a kecskeméti Intim Kuckó üzletünkbe és a vásárlásod ott intézed el, a klubtagsági szintednek megfelelő kedvezmény mértékével.

ebben az esetben kérlek jelezd majd fizetés előtt, hogy regisztrált klubtag vagy, amelyet helyben ellenőrzünk (név, email) és ha valóban érvényes regisztrációval rendelkezel akkor érvényesítjük a kedvezményed.

a kedvezményt akkor is megkapod hogyha csak 1 doboz potenciafokozót vásárolsz, illetve akkor is ha többet.

viszont van még egy másik lehetőséged is, amivel még nagyobb kedvezményt tudsz elérni, az pedig nem más, mint a Premium klubtagság megváltása

a www.szexbox.hu webáruházban lehetőséged van, hogy Premium Club Silver tag legyél, az aktuális tagsági díj (9000.-Ft) megfizetése mellett. A tagsági feltételekről www.szexbox.hu linkre kattintva tudsz tájékozódni.

a Premium Club Silver klubtagok az aktuális ÁSZF-ben foglaltak szerint jelenleg -20% kedvezménnyel tudnak vásárolni a www.szexbox.hu web áruházunkban.

Amint látod a kedvezmények, előnyök úgy lettek kialakítva, hogy mindenki megtalálja az igényeinek, fogyasztási szokásainak megfelelőt.

Azoknak, akik csak havonta 1-2 doboz potenciafokozót vásárolnak, lehet, hogy bőven elég egy regisztrációval járó -10% kedvezmény.

Viszont azoknak, akik már akár 3-4 doboz potenciafokozót is megvásárolnak havonta, mert esetleg nem csak magának vásárol hanem a baráti körének is, ott bizony már bőven megéri a Premium Club Silver klubtagsághoz csatlakozni.

nézzünk is gyorsan egy gyakorlati példát a magasabb kedvezményhez

pl. ha havi 3 doboz Green Snake potenciafokozót vásárolsz (azért ezt hoztam példának, mert ez a legközkedveltebb termékünk) akkor a kedvezmény nélküli ára 3*4500=13500.-Ft

ugyanez Premium Club Silver tagságival már csak 10800.-Ft, azaz máris megspóroltál 2700.-Ft-ot, mindössze havi 750.-Ft befektetéssel (9000/12=750).

nos, remélem, hogy tudtam segíteni abban, hogy hogyan vásárolj kedvezményesen potenciafokozót és te is megtalálod a saját igényeidnek, fogyasztási szokásaidnak megfelelő kedvezményt, előnyt.

A teljes tájékoztatást és a kedvezmény feltételeinek leírását a www.szexbox.hu webáruházban megtalálod vagy IDE KATTINTVA máris mutatom.

Köszönöm, hogy megosztod és értékeled a bejegyzést!

Amennyiben tetszett a cikk és úgy gondolod, hogy ismerőseidnek, barátaidnak is hasznos lehet akkor a lenti kis piktogramra kattintva tudod megosztani az adott közösségi média felületén, illetve a mellette lévő csillagokkal tudod bejelölni az értékelésed. Köszönöm!