Hancúr Párbaj – csak “felnőtteknek”

Szeretnénk most bemutatni neked egy teljesen magyar fejlesztésű, a színes magyar pajzán gondolkodásmódra tervezett erotikus huncutságot, amivel még érdekesebbé és játékosabbá varázsolhatjátok a hideg téli estéket.

egy igazán magyar szexuális virtusra megálmodott pajzán “erotikus kalandpark”..

Tapasztalataink alapján nagyon sok embernek nincs elképzelése, hogy hogyan lehetne játékossá tenni az erotikát, vagy ha van is valami ötlete azt nem meri megosztani, megbeszélni a párjával, hiszen mit gondol rólam ha „ilyet meg ilyet” szeretnék.

Nos, Jó helyen jársz!

A Hancúr Párbaj tökéletes ajándék pároknak, ha szeretnétek, megismeri egymás rejtett vágyait, mert az erotikus kíváncsiságotoknak csak a fantáziátok szab határt.

A Hancúr Párbaj játékosan vezet be az erotika élvezeteibe..a “párbaj” első részében az előjátékra találtok furfangos kis feladatokat, amivel testközelbe kerültök egymáshoz és egyre csak forrósodik a vágyakozás..

Sajnos az a tapasztalat, hogy ebben a rohanó világban nagyon sok kapcsolatból kimarad, hiányzik az előjáték, aminek az lesz az eredménye, hogy csökken a szexuális kapcsolatotok élvezeti értéke, intimitása, azaz kezdtek “megszokásból” szexelni amely gépiessé, monotonná teszi az aktust, kiölve belőle minden érzékiséget és érzelmet.

Hidd el, minden az előjátékon múlik, csak alkalmaznod kell azokat a kis fortélyokat, amiket őseink ránk hagytak.. De ezt részét majd egy másik alkalommal fejtem ki bővebben, most térjünk vissza a Hancúr Párbaj élvezeti forrásaihoz..

Az előjáték által felfokozott vágyaitokat a játék következő részében már behatóan is élvezhetitek, hiszen a párbaj folytatódik és már csak az orgazmusokat kell halmoznotok..

a Hancúr Párbaj erotikus társasjátékot  megvásárolhatod a SzexBox szexshopban

vagy személyesen Intim Kuckó  Szexshop Kecskemét