Gratulálunk!
Remek döntést hoztál!

Mi fog most történni!? a válaszom nagyon egyszerű !

nincs más teendőd mint néhány perc múlva megnézni az email fiókodat,hogy megérkezett-e már az Egyedi Ajánlatod!

bármelyik kampányunkon/hír-magazin feliratkozáson adtad meg az adataidat, a küldő/feladó minden esetben a következő lesz: RendezVous

mivel az erotikus tartalmú hírleveleket, domaineket nagyon erősen szűrik a levelező rendszerek, ezért a céges emailt használjuk minden esetben.

éppen ezért, amennyiben nem találod a beérkező mappában az Ajánlatod, akkor kérlek ellenőrizd le a “spam” mappádat is, nem-e oda dobta be az emailt, illetve ha igen akkor kérlek tedd a megbízható feladók listájára ezt az email címet.

viszont, ha minden rendben ment és megérkezett az Ajánlat, akkor nincs más teendőd mint lecsapni a számodra legizgalmasabb örömszerző szettre és megrendelni azt.

Ne feledd ez az Ajánlatban megjelenő termékek csak a Kampányra/Hír-Magazinunkra feliratkozott különleges vásárlóink számára elérhető, nyilvánosan azok nem jelenek meg a web áruház kínálatában!

Ne késlekedj, RENDELD MEG AZONNAL ami megtetszett

hiszen a termékek a készlet erejéig, illetve visszavonásig elérhetőek,

a későbbiekben már csak bánkódhatsz hogy nem voltál elég gyors és ügyes!

…szerintem mire ezt végigolvastad, már a meg is érkezett az Egyedi Ajánlatod és őrült módjára gépeled a megrendelésed, hiszen ezek a szettek még a “bolondnak is megéri” kategóriába tartoznak.