enJOY napok az Intim Kuckó szexshopban

itt a remek lehetőség, hogy kedvezményesen megvásárold az ünnepi ajándékokat

ne feledd, hogy már csak alig 6 hét maradt a tökéletes ajándék vásárlásra és az idő minden egyes nappal csak kevesebb lesz ezért kérlek, hogy ne halaszd az utolsó napokra az ajándékok megvásárlását!!

…képzeld csak el, hogy amíg más szaladgál egyik boltból a másikba, addig te a forró puncsot vagy teát kortyolgatod valamelyik kávézóban vagy magában az ünnepi forgatagban, egy finom, fahéjas sütemény kísértésében

nem áll szándékomban sem rábeszélni, sem befolyásolni téged, hogy velünk tarts, de hogy megkönnyítsem a döntésed, szeretnélek meglepni egy különleges, egyedi enJOY Ajánlattal*

ne feledd ez az ünnepi ajándékok beszerzésére szolgál és nem a hétvégi tanga megvásárlásra gondoltunk elsősorban.

nem is egy, hanem rögtön három kedvezményes lehetőséget mutatok neked:

 

  1.  10% kedvezményt kapsz, ha a vásárlásod meghaladja a 10 000.-Ft kosár értéket!

 

  1.   15% kedvezményt kapsz, ha a vásárlásod meghaladja a 15 000.-Ft kosár értéket!

 

  1.   20% kedvezményt kapsz, ha a vásárlásod meghaladja a 25 000.-Ft kosár értéket!

 

SAJNÁLOM DE EZ AZ AJÁNLAT MÁR LEJÁRT!!

 


*A kedvezmények felhasználhatóak a „Részvételi feltételek” teljesülése esetén, 2017 November 6-11 közötti vásárlások alkalmával az Intim Kuckóban (Kecskemét, Dobó I. krt. 8. 1.em), a készleten lévő termékekre (előrendelésre nem), más kedvezménnyel, kampánnyal nem összevonható, valamint a Libidó/Potenciafokozó kapszulákra nem alkalmazhatóak, nem érvényesülnek!

*a Rendez-Vous Bt. fenntartja magának a jogot, hogy bármilyen visszaélés, félreértés esetén megtagadja a kedvezmény érvényesítését, mindennemű anyagi, erkölcsi kártérítés felelőssége nélkül.


Részvételi feltételek az Intim Kuckó

enJOY Ajánlat kedvezményeihez!

 

az a személy, aki szeretné felhasználni/érvényesíteni az „enJOY Ajánlat” kedvezményeit, csatlakoznia kell valamelyik közösségi média oldalunkhoz, amely által beazonosítható a személye.

  • csatlakozz a Facebook oldalunk követőihez, azaz nyomj egy

„Tetszik” gombot a https://www.facebook.com/IntimKucko/ oldalon!

  • csatlakozz az Instagram oldalunk követőihez, azaz nyomj egy

„Követem” gombot a https://www.instagram.com/intimkucko/ oldalon!

 

ez alapján azonosítunk be, hogy jogosult vagy-e az „enJOY Ajánlat” kedvezményeinek felhasználásához.

nos, a döntés a Te kezedben van, mi csak a lehetőségeket kínáljuk fel, bízva abban, hogy mindenki megtalálja a saját igényeinek megfelelő ajándékot, örömszerzőt és az ünnepek is izgalmas kényeztetésben telnek majd kedveseddel, pároddal!

Légy merész az ajándékok kiválasztásában, engedd szabadjára a fantáziád, kövesd a buja vágyaid és töltsétek az ünnepeket izgalmas kényeztetésben!!

SAJNÁLOM DE EZ AZ AJÁNLAT MÁR LEJÁRT!!