a prosztatamasszázs elsajátítása, segédeszköz használatával

korunk férfi baja a prosztata megnagyobbodás, amely lehet jóindulatú, mint az anyósod, de lehet rosszindulatú, is mint a szomszédod… na de félretéve a poénkodást, hiszen ez mégiscsak a férfiasságunk rovására mehet, a prosztata által jelzett tüneteket komolyan kell venni, nemcsak a kellemetlensége miatt, de a pszichés hatásai miatt is. Sajnos a prosztata kellemetlenségek nem nagyon válogatnak a korosztályok között, bár jellemzően a 40-64 éves férfiak többsége kényszerül szembenézni vele. Az orvosi visszajelzések, jelentések alapján tény azonban, hogy életmódunknak köszönhetően, sajnos egyre több a problémás eset a fiatalabb korosztályokban is. Ha érdekel a téma, márpedig kell, hogy foglalkozz vele, akkor olvass utána a megfelelő szakmai oldalakon, menj el szűrésre és figyelj oda magadra.

 Amiben viszont mi a segítségedre lehetünk azok a különböző prosztatamasszázshoz nélkülözhetetlen kellékek és kiegészítők.

Az előkészületekhez, hasonlóan, mint az anál szexnél javasolt az análmosó vagy ha úgy jobban ismered intim mosó használat, hogy a nem kívánatos dolgokat eltávolítsuk, illetve hogy higiénikusabbá tegyük a masszázst.

 analmoso_blog550

A prosztatamasszázs kellékei többnyire speciális, orvosi fejlesztésű, anatómiailag megtervezett eszközök, kellékek. Ennek az előnye, hogy ezt “szakik” tervezték, tehát nem okozhatsz önmagadnak sem sérülést vele és árban is kedvezőbb, hogyha folyamatosan kell alkalmaznod a prosztatamasszázst. Persze megcsinálja ezt neked a “nővérke” is, ha nem vagy szégyenlős, illetve bírja a pénztárcád:)

 A legismertebb prosztatamasszírozó az Aneros, amelyet több méretben is megvásárolhatsz nálunk.

aneros_blog550

A méret választását igazítsd az orvosi javaslathoz, illetve hogy mennyire nagyobbodott meg a prosztatád. természetesen az Aneros mellett megjelent több márka terméke, is mint pl. Nexus, Zini.

nexus_zini_blog550

Mindegyiket bátran ajánljuk, válaszd ki a neked szimpatikusabbat.

 Amit még meg kell említenem a prosztatával kapcsolatosan, hogy ez a testrész a férfiak úgynevezett P-pontja (mint a hölgyeknél a G-pont) ami persze sok-sok élvezettel is szolgálhat és nem csak bajjal.  a P-pont ingerlése nagyon kellemes izgatási forma, a bevállalósabb férfiak ragaszkodnak is hozzá és ez még nem jelenti azt, hogy átálltak a “sötét” oldalra 🙂

A P-pont izgatására a vibrációs készülékeket javasoljuk, hogy az élvezet még teljesebb legyen.. a Nexus és Rocks-off kiváló minőségű prosztata izgatókat kínál a merészebb, kíváncsibb férfiaknak.

 vibracios_ppont_blog550

A prosztatamasszázs teljes folyamatát és bővebb leírását az análszex.hu oldalunkon részletezzük, látogasd meg a linkre kattintva és olvasd végig figyelmesen.