Durex, MySize, Secura óvszerek

 A méret a lényeg!

Sokan nem tudják, de az óvszerek mérete nagyban befolyásolja a használat élvezeti értékét.

Ezért is a főcím, hogy a méret a lényeg.

A nem jól megválasztott óvszer méret nagyon kellemetlené tudja tenni a szexet.

Ha túl kicsi méretet választasz, nagyon szoros az óvszer akkor nagyobb strapának van kitéve így sajnos fennáll a veszélye a kiszakadásnak, vagy olyan nagy, mint egy bevásárlószatyor, akkor pedig erőteljesen csúszkál, kidörzsöli az intim testrészeket, illetve gyorsabban lecsúszik a péniszről. Na de akkor mi a megoldás. Először is meg kell mérned a péniszed, aktív, erekciós állapotban. ha nincs mérőszalagod, akkor használd a cipőfűződet és egy centit. Remélem nem felejtetted még el a kör/kerületszámítást. Lemért kerület osztva 3,14 és megkapod az átmérőt. Most már be tudod magadnak azonosítani, hogy melyik óvszer méret a megfelelő számodra. A jól megválasztott óvszer, jobban simul a péniszedre így kevésbé csillapítja az óvszer vastagsága az érzékelést tehát ez azt is jelenti, hogy élvezetesebb lesz számotokra az aktus. Az Intim Kuckó szex boltban és az online szexbox szex shopban a következő óvszer márkákat forgalmazzuk: Durex, MySize, Secura óvszerek

A Durex óvszer kis kiszerelésben 3/6db igen magas áron 300-400.-Ft/db vásárolható, de a nagyobb kiszerelésű csomag (100db) már kedvezőbb áru pl.7490.-Ft/100db

Az Intim kuckó szex boltban, Kecskeméten a Durex óvszereket darabra is áruljuk, így kis befektetéssel is ki tudod próbálni, hogy neked melyik méret a megfelelő.

Pl. Durex London normálméretű óvszer 205mm hosszú/52mm átmérővel csak 80.-Ft/db

Durex London epres óvszer 205mm hosszú/56mm átmérővel csak 100.-Ft/db

A MySize óvszereket méretezése a legszélesebb a piacon, hiszen egészen a 47mm-től a 69mm átmérőig minden méretben gyártják. A MySize óvszerek német gyártású óvszerek és a világ minden részén kaphatóak. A MySize óvszerek megvásárolhatóak 3/10/36 darabos kiszerelésben, természetesen minél nagyobb csomagot veszel annál kedvezőbb az ára.

A Secura óvszerek szinté német gyártású óvszerek, de ezeket már nem a méretezés miatt ajánlom, hanem mer igen változatos bordázattal, vastagsággal és ízesítéssel készülnek.

A Secura óvszerek kaphatóak 3/24/50/100 darabos kiszerelésben, illetve az Intim kuckó szex boltban, Kecskeméten a Secura óvszereket darabra is áruljuk, egységesen 150.-Ft/db áron.

Összegezve: a fent említett óvszer márkák (Durex, MySize, Secura) teljes kínálatát megvásárolhatod a kecskeméti Intim Kuckó szex shopban, a Centrál Passage üzletház első emeletén ahol diszkréten tudsz vásárolni megőrizve az intim szférádat.

„A szex kellékek használatával kiélvezhetem pajzán vágyaim”

Lépj be az orgazmusok és élvezetek fantasztikus rejtelmébe, engedd szabadjára a képzeleted, fantáziád!

Éld át Te is a vibrátorok, szex kellékek nyújtotta orgazmusok különleges, kényeztető élvezetét.